NEBIFA- branchevereniging fabrikanten verplaatsbare binnenwandsystemen

Leden

Leden van branchevereniging fabrikanten verplaatsbare binnenwandsystemen

De vereniging is een platform voor ontmoeting en interactie tussen de aangesloten bedrijven.

We informeren u graag over de voordelen en mogelijkheden van een lidmaatschap. Neem gerust contact met ons op!

 


Intermontage Leurink B.V.
Twelloseweg 93
7396 BM Terwolde
0571- 29 14 80
info@intermontage.nl
https://intermontage.nl/
 

Intermontage realiseert complete interieurs.

Wij zijn gespecialiseerd in systeemwanden, systeemplafonds en maatwerk interieur, allemaal onder één dak.

Wij verkopen, produceren, leveren en monteren een breed scala aan producten.
Zoals luxe systeemwanden, glazen systeemwanden, gesloten wanden, mobiele paneelwanden, metalstud wanden, systeemplafonds, maatwerk interieur; kasten, balies (winkelinterieur), pantry’s en akoestische voorzieningen.

 


iS Wand en Plafond systemen
Den Belleman 1
5571 NR Bergeijk
(+31) 0497 57 23 23
info@iswandenplafond.nl
https://iswandenplafond.nl/
 

Al meer dan 35 jaar ontwerpen en produceren wij zelf ontwikkelde systeemwanden. In de loop der jaren is dat uitgegroeid tot een brede productrange met vele specifieke toepassingsmogelijkheden.

De praktijk heeft ons geleerd dat geen opdracht hetzelfde is. Elke ruimte heeft zijn specifieke behoefte qua inrichting. Een prettige sfeer in een gebouw draagt bij aan het welzijn van medewerkers, gebruikers en bezoekers.

Bepalende factoren hiervoor zijn de functionaliteit en uitstraling van de binnenruimtes. Onze visie is dat de sfeer van de binnenruimtes moet aansluiten op de identiteit van uw organisatie.


Sepawand
Nijverheidsweg 23
7442 CH Nijverdal
0548 63 63 00
info@sepawand.nl
https://sepawand.nl/
 

Sepawand ontwikkelt, levert en installeert al meer dan vijfenveertig jaar systeemwanden en deuren, die in eigen huis worden geproduceerd.
Deze verplaatsbare wanden zorgen voor de perfecte indeling van ruimtes binnen bedrijven en instellingen.

Ons assortiment bestaat uit wanden van glas, hout, gips welke bewerkt kunnen worden met fotoprints of white board. Deze producten worden toegepast in de utiliteitsbouw en industrie, onder andere in kantoren, bedrijfshallen, scholen, zorginstellingen, banken en showrooms.


TechnoWand
Lireweg 9
7051 HW Varsseveld
088-74 47 750
info@technowand.nl
https://www.technowand.nl/
 

TechnoWand levert wandsystemen voor kantoren, fabrieken en instellingen in de profit en non-profit sector.

Sinds haar oprichting, ruim 25 jaar geleden, heeft TechnoWand zich gespecialiseerd in de productie en installatie van diverse wandsystemen voor kantoren, fabrieken en instellingen in de profit en non-profit sector. Wij werken daarbij in nauw overleg samen met de architect, projectontwikkelaar of aannemer.


Plan Effect
Showroom Plan Effect
De Elzenhof 11
4191 PA GeldermalsenPostbus Plan Effect
Postbus 239
4190 CE Geldermalsen+31 (0)345-587000
info@planeffect.nl
http://planeffect.nl/
 

Als familiebedrijf zijn we in dertig jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van hoogwaardige systeemwanden. Waarschijnlijk zit ‘m dat in het feit dat we blijven innoveren en een passie voor perfectie hebben.
En dat ziet u terug in onze producten: een hoekje dat subtiel is afgerond, een naad die nauwelijks zichtbaar is en een profiel dat nóg minimalistischer is. Bij ons telt elk detail.

Maar misschien zit het ‘m wel veel meer in onze mentaliteit, want een familiebedrijf dát zijn we gebleven.
Dit betekent drie dingen:

  • goed luisteren naar je opdrachtgever,
  • continu afstemmen op wat de markt van je vraagt en
  • leveren wat je belooft.

Zo zoeken we de verbinding in alles wat we doen. En dat voelt u wanneer u met ons samenwerkt.


Sypla International
Carlsonstraat 2
8263 CA Kampen
+31 (0)38 3861090
info@sypla.com
https://www.sypla.com/
 

Met ruim 35 jaar ervaring is Sypla International bv een toonaangevend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de engineering, productie en levering van aluminium systeemwanden en Clean Room wand- en plafondsystemen.

Sinds 2005 maakt Sypla onderdeel uit van de Wanpla Holding, en is het gevestigd in een ruim en modern pand in Kampen.

Sypla levert haar producten uitsluitend via gespecialiseerde dealers. Deze kiezen naar wens voor compleet op maat voorbereide projectorders of juist voor orders op lengte , welke op de bouwplaats op maat afgewerkt worden.Door korte lijnen tussen verschillende afdelingen en personen is Sypla in staat op zeer korte termijn te leveren.


Vitriwand B.V.
Esweg 1B
7161 RA  Neede
085-85 00 179

info@vitriwand.nl
https://www.vitriwand.nl

 

Onze ambitie is om een beleving te creëren die volledig aansluit bij het beoogde werkplekconcept.

Wij begrijpen ontwerpers en eindgebruikers en hebben een passie voor ons vak en producten.

Hierdoor denken wij mee in het concept en vinden samen met het projectteam een passende oplossing.

 

                                                                                               [Dick Berendsen, Vitriwand]

 


Wipro Wall Solutions
Tinbergenstraat 38
7102 JL  Winterswijk (NL)
0543 53 08 23
info@wipro.nl
https://www.wipro.nl
 

 


System Flex
De Leest 11
5107 RC Dongen (NL)
+31162 321880
info@systemflex.nl
https://systemflex.nl
 

Al ruim dertig jaar creëert en realiseert System Flex ruimtes om van te genieten. Met passie produceren en plaatsen zij dagelijks duurzame glas- en systeemwanden, helemaal in eigen beheer. De stijlvolle systeemwanden maken het mogelijk om snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes te creëren, waar u direct van kunt genieten. System Flex gaat graag uitdagingen aan en denkt verder dan standaardoplossingen. De expertise van System Flex is ruimtes realiseren die voldoen aan echt alle behoeften, met oog op de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid. Alles met het oog op duurzaamheid en circulair ondernemen.


OBIMEX
Twentepoort West 39
7609 RD Almelo
Postbus 804
7600 AV Almelo

+31 (0)546-455513
info@obimex.nl
http://obimex.nl

 

Als familiebedrijf is Obimex in 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel in de droge afbouw. Sinds 2001 produceren wij onze eigen systeemwand; de Obiwand.

We ontwikkelden deze wand in samenwerking met professionele wandenbouwers. Resultaat: een systeemwand die wordt gekenmerkt door eenvoud, stabiliteit en montagegemak. Sinds de lancering zijn we onze producten continu blijven doorontwikkelen, met onder meer de toevoeging van H-profielen en de volglazenwand Obi 600 Pro met 55.2 en 66.2 glas. Met het oog op de toekomst hebben we in 2023 een circulaire volglaswand ontwikkeld. Een glaswand die we volledig kunnen terugnemen, recyclen en eventueel met buy-back garantie. 

Daarnaast helpen we graag kennis en kunde naar een hoger plan te tillen. Met het oog daarop hebben we de cursussen bij Obimex College ontwikkeld. Obimex biedt een breed en complementair assortiment waarin de afbouwer alles kan vinden om een project van topkwaliteit te leveren. Zo bieden wij de afbouwer ook plafonds, metal-stud wanden, verlichting, hout en bouwkundige brandpreventie aan. Op deze wijze heeft de afbouwer maar één leverancier nodig. Daarbij kent de Obiwand nauwelijks beperkingen en talloze mogelijkheden voor een ontwerp naar eigen voorkeur. Oftewel we ontzorgen je graag.


BIA Systeemwanden
Loonsewaard 22
6606 KG Wijchen
Postbus 99
6600 AB Wijchen

+31 (0)24-6488484
info@bia-beton.nl
http://bia-beton.nl

 

BIA Systeemwanden is een dochteronderneming van BIA Beton.

Wij produceren Systeemwanden in de vorm van panelen van 600mm en verdieping hoog.

Opbouw  paneel: Golfkarton kern met aan weerszijden een plaat. Toegepaste platen zijn gips Fermacell of MDF.

Zo ontstaat een zeer sterk sandwichpaneel met  de benodigde stijfheid, stabiliteit en, indien de juiste plaat toegepast, de gewenste brand- en geluidsisolerende eigenschappen.

Montage geschiedt schroefloos middels verlijming van een hol-dol principe, voor boven en beneden aansluitingen zijn diverse latten en/of profielen toepasbaar.

De BIA Systeemwanden zijn ook volledig demontabele. Toepassingen van BIA Systeemwanden zijn Renovatie, transitie, nieuwbouw en utiliteitsbouw

 

 

NEBIFA

Nederlandse Binnenwandsysteem Fabrikanten, kortweg NEBIFA, is een gemeenschappelijke branchevereniging van Metaalunie en FME. De leden van NEBIFA houden zich bezig met het produceren, leveren en plaatsen van verplaatsbare circulaire binnenwandsystemen.